Fotowedstrijd Ertvelde Werkt

zaterdag 26 januari 2019

Weet jij ‘Ertvelde werkt’ op een originele manier in beeld te brengen?

Tot 31 mei 2019 kunnen (gelegenheids)fotografen foto’s insturen voor de fotowedstrijd ‘Ertvelde Werkt’. De meest geslaagde beelden  worden tentoongesteld tijdens de handelsbeurs en het Zomerfeest in Ertvelde op 6 en 7 juli 2019.

Na de fotowedstrijd ‘Typisch Ertvelde’ in 2018 lanceren de organisatoren van het Zomerfeest Ertvelde dit jaar de fotowedstrijd ‘Ertvelde Werkt’. Bekijk hier de foto's van editie 2018 ('Typisch Ertvelde')

Zowel geroutineerde als amateurfotografen kunnen maximum 5 foto’s insturen, in lijn met het thema ‘Ertvelde Werkt’. ‘Werken’ mag breed worden geïnterpreteerd en kan zowel verwijzen naar mensen die in het landschap werken, naar vakmensen, naar gebouwen en bedrijven, naar sociale tewerkstelling, naar vrijwilligerswerk, etc.

De foto’s worden zowel technisch als inhoudelijk beoordeeld door een vakjury en door de bezoekers van het Zomerfeest Ertvelde. De winnaar van de publiekprijs én de winnaar van de juryprijs slepen beiden een ballonvlucht in de wacht van Madou.

“Een fotowedstrijd als deze past voor de volle 100% bij de doelstelling van het Zomerfeest. We streven naar een sterk gemeenschapsgevoel en ook deze wedstrijd zal daar toe bijdragen”, zegt Bart Van Herck, namens de kerngroep van het Zomerfeest.

Download hier het reglement van de wedstrijd en neem de tijd om alles goed te lezen!

Inschrijven via dit formulier.

De fotowedstrijd is een initiatief van Zomerfeest Ertvelde in samenwerking met vtb Fotoclub Evergem en vtb Diaclub Evergem en met de steun van Madou Ballonvaarten.