Zomerfeest@themovies

donderdag 04 juni 2020

Geen Zomerfeest dit jaar omwille van COVID-19. We voorzien evenwel een ‘Corona-proof’ alternatief onder de vorm van een drive-in bioscoop.

In het weekend van 3, 4 en 5 juli 2020 zal het terrein van Brouwerij Van Steenberge worden omgevormd tot een drive-in bioscoop, met een reuzenscherm van 8m op 12m. Per filmvertoning worden 50 wagens toegelaten. Via een tijdelijke zendvergunning zal het geluid van de film in de auto binnenkomen. Medewerkers van het Zomerfeest zorgen voor drank en versnaperingen aan de wagen, zodat er geen problemen ontstaan met afstandsregels.

De Ertveldenaren kozen zelf de films

Welke films worden vertoond, kozen de Ertveldenaren zelf. Tot 15 juni 2020 kon gestemd worden op een zevental films, muziekfilms wel te verstaan, om de link te maken met het Zomerfeest. De films die de meeste stemmen haalden zijn Bohemian Rhapsody, Mamma Mia II en Frozen II. Jammer genoeg heeft Disney een tijdelijk verbod gelegd op het vertonen van Frozen II tot de release van hun nieuwe film Mulan op 22/7. We haalden met 'The Lion King' een fantastisch alternatief in huis, eveneens een Disney topper van vorig jaar. 

Reserveren verplicht

De precieze tijdstippen van de filmvertoningen en de reservaties verlopen via deze pagina. Er moet op voorhand worden betaald. De prijs per persoon bedraagt €6.

Hou je geïnformeerd over de laatste instructies

Sowieso heel belangrijk om de zomerfeestwebsite goed in de gaten te houden voor de laatste instructies, want omwille van de COVID-voorschriften, moeten speciale regels in acht worden genomen en zijn wijzigingen tot op het laatste moment mogelijk.

Zomerfeest@themovies is een initiatief van Zomerfeest Ertvelde in samenwerking met Brouwerij Van Steenberge en springkastelenverhuur Bert.