top of page
 • Waar gaat het Zomerfeest door?
  Het Zomerfeest vindt plaats in 't Lindenhuis (parochiecentrum) en op de campus van Vrije Basisschool De Schatkist, Lindenlaan 35, 9940 Ertvelde.
 • Wat is de toegangsprijs?
  Mits een toegangsgeld van € 2,5 per persoon per dag (of een weekendticket van € 5) zijn alle optredens en animatie gratis. Ook het gebruik van onze toiletten is daarin begrepen. De prijs van de drank en de maaltijden worden geafficheerd ter plaatse.
 • Moet ik reserveren voor de barbecue?
  Neen, je kan gewoon langskomen en je aanmelden. Mocht er op dat moment geen tafeltje vrij zijn kom je even op de wachtlijst, maar ondertussen kan je genieten van alle activiteiten van het Zomerfeest. Je wordt verwittigd van zodra jouw tafeltje beschikbaar is.
 • Waar kan ik parkeren?
  Beste optie: kom met de fiets als je uit de buurt bent. Als je toch de wagen nodig hebt, geen probleem, er zijn parkeerplaatsen in de Lindenlaan en naburige straten. Op drukke momenten kan het even zoeken zijn, maar finaal vind je wel altijd een gaatje.
 • Wat zijn de openingsuren?
  Op vrijdag opent de escaperoom om 16u (op reservatie) en is er zomerkwis om 19u30. Verder zijn er nog geen activiteiten. Op zaterdag is het zomerfeest geopend van 17u tot 3u 's nachts. Op zondag is de barbecue open vanaf 11u30. De rest van de standen en de animatie start na 13u. In de feesttent sluiten we af om 3u 's nachts. Op maandag is er variéténamiddag om 14u, de rest van de feesten en de animatie start vanaf 17u.
bottom of page