top of page

Aan lekker eten en drinken geen gebrek

DSC_0037.JPG
Barbecue

Om vingers van af te likken

De zomerfeestbarbecue is zeer gereputeerd.  Welkom op:

  • Zaterdag vanaf 17u30

  • Zondag tussen 11u30 en 14u en vanaf 17u30 

  • Maandag vanaf 17u30
     

Geen reservaties mogelijk. Gewoon afkomen. Kan druk zijn op de spitsuren, maar met een beetje geduld geraakt iedereen wel binnen.

DSC_4234.JPG
Tearoom

Koffie, zoetigheden en meer

Van een zoet tussendoortje (schepijs van bakhuis Cyriel, verwenkoffie,...) tot een volwaardige maaltijd (tapas, croques, belegde broodjes,...). Alles met verse producten en in een groendecor verzorgd door plantencenter Roegiers.

Let op: wafels en pannenkoeken enkel op zondag.

Wijnbar

Terug van weggeweest

Op vraag van bezoekers die liever gezellig keuvelen dan dansen, is er dit jaar terug een wijnbar. De gastheer is voor velen een bekend gezicht, Pieter Gregoir van La Vinoteca.

Zomerfeesten  (696).JPG
Grote feesttent

Voor ambiance moet je in de grote tent zijn. Bier en frisdranken lopen vlotjes van de band. Export en Augustijn zijn toppers, maar de dranklijst gaat verder dan dat. We gaan door tot 3u 's nachts. Via de CM zijn er gratis oordopjes beschikbaar

Zomerfeesten  (273).jpg
Frituur.jpg
Frietkot

Knapperige frietjes en vleessnacks

Een echt frietkot kan vanzelfsprekend niet ontbreken op een dorpsfeest. Zeg trouwens niet zomaar friet tegen de frietjes van Nico en co. Ook de frituurhapjes kunnen smaken bij  een klein hongertje. Alle dagen van 17u tot minstens middernacht.

bottom of page