top of page

Zomerfeest = kinderfeest

Zomerfeest Ertvelde heeft een bijzonder hart voor kinderen. Doorlopend is er springkasteel, grime, pop up Escape Room, gekke kapsels, enzoverder.

Op zondag maken we er een echt familiefeest van met ponyritjes, UNIZO-parade, Marc De Bel en zijn Airkesmachine, Stars in Town en Singing Masks.

Binnenkort vind je hier de volledige kinderprogrammatie in detail.

Kinderschmincken.jpg
"Gezien Zomerfeest Ertvelde zo nauw verbonden is met VBS De Schatkist, maken we er elk jaar een hoogmis van voor de kinderen."

Geert De Kezel, directeur VBS De Schatkist

affiche2.jpg

Special guest op ons familiepodium!

Marc De Bel en de Airkesmachine

Altijd leuk en spannend als Marc de Bel komt vertellen hoe hij schrijver is geworden. Maar dan peddelt opeens een rare kwiet op een al even vreemde fiets de zaal binnen. Marc vraagt hem dan ook om zo snel mogelijk weer op te krassen, zodat hij rustig en ongestoord verder kan vertellen. Blijkt echter dat de kerel een oud-leerling van Marc is: Micha Vandendriessche, ofte Willy Wally voor zijn klasgenoten, omdat hij altijd aan het zingen was. Zelfs tijdens de les van de breuken. De vrolijke zanger was niet van de slimste, maar is wel geworden wie en wat hij is: een echte muzikant, die leeft van liedjes zingen! 

 

"Een voorstelling die niemand mag missen" (AVS)

Marc de Bel & de Airkesmachine is een knotsgekke, muzikale, interactieve theatervoorstelling voor jong en eeuwig jong, waarin Micha verklapt waar zijn vroegere meester een tattoo heeft en duidelijk wordt gezegd dat pesten niet kan en men moet worden wie en wat men is.

bottom of page