top of page

Pop Up Escape Room

Feest bij oma en opa!

Het Zomerfeest viert 60 jaar. In onze Escape Room worden onze bezoekers  terug in de tijd gekatapulteerd. Oma en opa vieren hun diamanten jubileum en jullie worden uitgenodigd op hun feest!

Ontrafel de kostbare herinneringen van dit bijzondere paar. Betreed het verleden, doorkruis de kamers van hun levensverhaal en onthul de geheimen die ze al jaren koesteren. 

Oma en opa lieten aanwijzingen, puzzels en verrassingen na die jullie vaardigheden op de proef stellen. Samenwerking, slim denken en een vleugje nostalgie helpen jullie naar de ultieme ontsnapping uit deze emotionele tijdscapsule.

Praktisch

De deur van onze Escape Room zwaait open op vrijdag 5 juli om 16u en we gaan ononderbroken door tot maandagavond 8 juli om 21u.  Omwille van het succes beslisten Sarah en Bert om hun pop up ook open te stellen op zondag 14/7, zaterdag 20/7 en woensdag24/7.

De prijs per spel bedraagt €40. Je speelt met minimaal 2 tot max. 6 personen.
Elke groep is minstens begeleid door één volwassene (> 18 jaar). De verwachte spelduur is ongeveer 45 minuten, afhankelijk van jouw handigheid.

Onze sponsors

'Feest bij Oma en Opa' is een initiatief van Zomerfeest Ertvelde, met de steun van
't Ertvelds toneel en van een aantal enthousiaste ondernemers.
Benieuwd naar meer? Boek met de code ZomErtEscape2024 op www.lockdown-escape.be en krijg €20 korting per boeking bij Lockdown Escape Rooms. Geldig tot en met 30/06/2025. Niet cumuleerbaar.
VDBS beveiliging.jpeg
logo_lockdown_gent.png
Verkort logo Demaco.gif
IMG-20240528-WA0003 (002).jpg

Achter de schermen...

Bert Deweerdt en Sarah Claeys zijn Escape Roomfanaten. Een weekendje uit betekent voor hen doorgaans: een vijftal Escape Rooms bezoeken.  Vorig jaar verlegden ze hun grenzen en bouwden ze hun eigen Escape Room 'Backstage' op Zomerfeest Ertvelde. In totaal kwamen 40 groepen langs.

Met 'Feest bij Oma en Opa' zijn ze aan hun tweede eigen Escape Room toe!

Voor de opbouw van de Escape Room kunnen ze rekenen op de enthousiaste steun van Rik, Pieter, Luc en Tino. Hartelijk dank jongens!

Tryout 25062023_edited.jpg

Zij kwamen en zagen dat het goed was

Zij wisten het verhaal van Oma en Opa te ontcijferen, maar zwijgen erover als een graf.

bottom of page