top of page

Pop Up Escape Room

Feest bij oma en opa!

Het Zomerfeest bestaat dit jaar 60 jaar. Ook in onze Escape Room worden de bezoekers  60 jaar terug in de tijd gekatapulteerd. Oma en opa vieren hun diamanten jubileum en jullie worden uitgenodigd op hun feest!

Ontrafel de kostbare herinneringen van dit bijzondere paar. Betreed het verleden, doorkruis de kamers van hun levensverhaal en onthul de geheimen die ze al jaren koesteren. 

Oma en opa lieten aanwijzingen, puzzels en verrassingen na die jullie vaardigheden op de proef stellen. Samenwerking, slim denken en een vleugje nostalgie helpen jullie naar de ultieme ontsnapping uit deze emotionele tijdscapsule.

Praktisch

De deur van onze Escape Room zwaait open op vrijdag 5 juli om 16u en we gaan ononderbroken door tot maandagavond 8 juli om 22u. Bij succes verlengen we in de maand juli.

Online inschrijven kan via de zomerfeestwebsite vanaf midden mei 2024.

De prijs per spel bedraagt €40. Je speelt met minimaal 2 tot max. 5 personen.
Elke groep is minstens begeleid door één volwassene (> 18 jaar). De verwachte spelduur is 30 tot 45 minuten, afhankelijk van jouw handigheid.

Onze sponsors

'Feest bij Oma en Opa' is een initiatief van Zomerfeest Ertvelde, met de steun van
het Ertvelds toneel en van een aantal enthousiaste ondernemers.
Benieuwd naar meer? Boek met de code ZomErtEscape2024 op www.lockdown-escape.be en krijg €20 korting per boeking bij Lockdown Escape Rooms. Geldig tot en met 30/06/2025. Niet cumuleerbaar.
VDBS beveiliging.jpeg
logo_lockdown_gent.png
Verkort logo Demaco.gif

Achter de schermen...

Bert Deweerdt en Sarah Claeys zijn Escape Roomfanaten. Een weekendje uit betekent voor hen doorgaans: een vijftal Escape Rooms bezoeken.  Vorig jaar verlegden ze hun grenzen en bouwden ze hun eigen Escape Room 'Backstage' op Zomerfeest Ertvelde. In totaal kwamen 40 groepen langs.

Met 'Feest bij Oma en Opa' zijn ze aan hun tweede eigen Escape Room toe!

Tryout 25062023_edited.jpg
bottom of page