top of page
Zoeken

Extra kermisattractie op de junikermis in Ertvelde

Vandaag is Ertvelde kermis gestart. We hebben nog een leuke tip voor de prijsjagers!

Als je op het schietkraam of in het Lunapark naast de prijzen grijpt, probeer het eens aan de vitrine van Lindenlaan 22. Daar hangen twintig kijkdozen met oude foto's, programma's en hoogtepunten uit 60 jaar Zomerfeest. Weet je alle meerkeuzevragen goed te beantwoorden, maak je kans op onze hoofdprijs.


De foto's in de dozen werden samengezocht door het Zomerfeestteam. Ze gaan over het eerste Zomerfeest in 1965, de standhouders op de handelsbeurs, bekende artiesten die langs kwamen zoals Camille, culinaire geheimpjes en de vrijwilligers voor en achter de schermen.


Voor de uitwerking van de dozen kon het Zomerfeestteam rekenen op de medewerking van leerkrachten van Vrije Basisschool De Schatkist. De juffrouwen Jana, Sarah en Myriam maakten er 20 mooie minivitrines van.


De tentoonstelling kadert in het Jubileumprogramma dat de Zomerfeestorganisatoren hebben klaar gestoomd. Later deze maand wordt ook nog een boek voorgesteld over 60 jaar Zomerfeest. Tijdens de feesten zelf (het weekend van 6 juli), is er ook 60u Radio Jubilee vanuit het glazen huis op de feestcampus met lokale gelegenheids-DJ's. Waar is dat feestje?
11 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page